Una manera ideal de cuinar el pollastre
Ingredients per a la recepta
- 4 pits de pollastre de Ramaders de Muntanya del Berguedà
- 1 sobre de crema de xampinyons deshidratats
- ¼ l de suc de poma de Bernau Herbes de l’Urgell
- 2 cebes
- ½ kg de xampinyons filetejats
- Oli d’oliva verge extra de Carles Andreu
Elaboració de la recepta
- Trossejar els pits de pollastre, passar per la crema de i daurar en una paella calenta amb una mica d’oli.
- Ofegar la ceba picada en juliana i quan estigui molt tova afegir els xampinyons i ofegar.
- Incorporar el suc de poma i el pollastre i coure 10 minuts.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi blanc Parellada del Celler Carles Andreu, un vi que ofereix un color groc pàl·lid amb reflexos de pell de llimona. Molt complex al olfacte amb records de maceració de fruites blanques, fins i tot tropicals, i de sidra. Destaquen particularment la pinya, el plàtan i la poma. Molt personal al gust, equilibrat entre dolçor i acidesa, estructurat i persistent, amb punts afruitats.
Recepta extreta de: http://canalcocina.es/receta/pechuga-pollo-con-zumo-manzana