ous farcits

Un plat conduntent, senzill i estiuenc

Ingredients

  • 4-6 ous de Plana de Vic
  • 2 llaunes de tonyina
  • 1 pot de maionesa
  • Pebrots de piquillo
  • Herbes provençals

Preparació

  1. En primer lloc, hem de col·locar els ous de Plana de Vic en un pot, afegir-hi aigua i coure’ls durant 10 minuts.
  2. Seguidament, retirarem els ous, els pelarem, els tallarem per la meitat i en buidarem el rovell.
  3. En un bol, barrejarem el rovell amb la tonyina i dues cullerades soperes de maionesa.
  4. Un cop feta la barreja, ho anirem aixafant amb una forquilla fins que quedi una massa compacta.
  5. Després, farcirem els ous durs amb una cullera petita.  Els espolvorejarem amb un toc d’herbes provençals i els decorarem amb una tira de pebrot del piquillo.

Acompanyament

Per a arrodonir aquest plat, creiem oportú recomenar-vos la cervesa Aniversari de Ratpenat Cervesers, una  Triple Belga diferent i amb caràcters. Aquesta és una cervesa daurada molt aromàtica, amb un agradable gust a malta arrodonit per un raïm que la fa singular.

ratpenat cerveserss