mousse

 

Una mousse massa bona

Ingredients per a la recepta

 

Elaboració de la recepta

  • Tallar les maduixes a dauets i reservar, deixem alguna sencera per la decoració.
  • Posar el contingut del sobre en 300ml de llet ben freda.
  • Batre durant 1 minut a baixa potència per barrejar.
  • Després batre durant 4-5 minuts a màxima potència per airejar i agafar consistència.
  • Un cop tenim la mousse introduïm els daus de maduixa reservats i barrejar amb una cullera.
  • Servir a les copes i decorar amb les maduixes reservades.
  • Deixar reposar al frigorífic 3 hores.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un cava Reserva Brut Nature d’Adernats, un cava fresc i cremós,  amb un intens aroma a poma verda i cítrics combinada amb mel i codonys, que recorda a pomes al forn i fruites macerades amb torrats.

adernats brut nature

 

Recepta extreta de: http://www.elrebostdelmaresme.com/portfolio-posts/recepta-mousse-de-mango/