mini tartaleta

 

La creativitat està en les petites coses

Ingredients de la recepta

  • Mantega
  • Cebes
  • Formatge Emmental
  • Bacon
  • Julivert
  • Champinyons
  • Sal
  • Ou
  • Tartaletas de pasta de full de Especialitats Masdeu

 

Elaboració de la recepta

  1. Posem una paella al foc amb mantega per que es desfasi. Mentrestant tallarem la ceba a daus i l’afegirem a la paella.
  2. Afegirem el bacon també tallat
  3. Tallem els xampinyons i els afegim a la paella
  4. Agafem tot el que tenim a la paella i ho posem en un got.
  5. A continuació repartim el que hem posat en un got a les tartaletas de pasta de full
  6. A cada una de les tartaletas repartirem l’ou ja batut.
  7. Seguidament afegim el formatge emmental ratllat a cada una de les tartaletas
  8. Ho posem tot uns cinc minuts al forn
  9. Ho traiem del forn i afegim julivert per sobre
  10. Ja ho tenim preparat per començar a menjar!

 

Podeu veure el video de la recepta aquí: http://www.puffpastrymasdeu.com

 

Maridatge

Per acompanyar aquest plat us recomanem la cervesa Inmortèla de BIÈRA ARANESA. En quant a aroma es percep com torrat suau, lleuger, dolç i lleument afruitat. Es una cervesa cristal·lina, gràcies a la fermentació llarga i en fred, amb escuma moderada, i d’un color torrat suau.  La dolçor inicial a malta ve accentuada per la caramelització en la cocció.

 

biera aranesa