La creativitat està en les petites coses
Ingredients de la recepta
- Mantega
- Cebes
- Formatge Emmental
- Bacon
- Julivert
- Champinyons
- Sal
- Ou
- Tartaletas de pasta de full de Especialitats Masdeu
Elaboració de la recepta
- Posem una paella al foc amb mantega per que es desfasi. Mentrestant tallarem la ceba a daus i l’afegirem a la paella.
- Afegirem el bacon també tallat
- Tallem els xampinyons i els afegim a la paella
- Agafem tot el que tenim a la paella i ho posem en un got.
- A continuació repartim el que hem posat en un got a les tartaletas de pasta de full
- A cada una de les tartaletas repartirem l’ou ja batut.
- Seguidament afegim el formatge emmental ratllat a cada una de les tartaletas
- Ho posem tot uns cinc minuts al forn
- Ho traiem del forn i afegim julivert per sobre
- Ja ho tenim preparat per començar a menjar!
Podeu veure el video de la recepta aquí: http://www.puffpastrymasdeu.com
Maridatge
Per acompanyar aquest plat us recomanem la cervesa Inmortèla de BIÈRA ARANESA. En quant a aroma es percep com torrat suau, lleuger, dolç i lleument afruitat. Es una cervesa cristal·lina, gràcies a la fermentació llarga i en fred, amb escuma moderada, i d’un color torrat suau. La dolçor inicial a malta ve accentuada per la caramelització en la cocció.