Una delícia per fer un bon aperitiu
Ingredients de la recepta
Per l’Hummus
- 500 g de cigró ben cuit
- 2 cullerades de tahina blanca i sense sal (crema de sèsam sense torrar)
- ¼ de culleradeta de comí en pols
- 1 cullerada rasa de pasta d’umeboshi
- 1 cullerada d’oli de sèsam
- El suc d’una llimona i la ratlladura de la pell
- 200 ml del líquid de cocció o aigua
El podeu comprar ja elaborat artesanalment a ZimZum
Presentació
- Crackers o torradetes fines d’espelta integral
- Fulles de ruca
Elaboració de la recepta (Per a 6-8 persones)
- Per fer l’hummus, tritureu els cigrons amb la resta d’ingredients fins que en quedi un paté granulós i de consistència cremosa.
- Col·loqueu les torradetes d’espelta sobre una safata i cobriu-les amb una cullerada d’hummus.
- Guarniu-les amb ratlladura fina de llimona i fulles de ruca.
Maridatge
Us recomanem acompanyar-ho amb Bohemic de HoPe artesana, una cervesa d’alta fermentació i amb una escuma densa i persistent, amb un sabor a llúpol amb matisos florals i una amargor moderat i persistent.
Recepta extreta de: http://www.etselquemenges.cat/