cerdo_portada

Ingredients:

  • 1 quilo de carn de porc de la Granja Godall
  • 1 ceba
  • 1 all
  • 3 fulles de llorer
  • 2 pastanagues
  • ¼ de quilo de mongeta tendra
  • 2 patates
  • 1 copa de vi blanc
  • Oli d’oliva verge
  • Pebre negre i sal

 

Preparació:

  1. Primerament, tallarem la carn de porc de Granja Godall a daus. De la mida que vulguem. Posem una cassola al foc i posem un bon rajolí d’oli d’oliva i sofregim la carn i afegim sal, pebre negre, la ceba i l’all picats i les fulles de llorer. Ho removem tot bé.
  1. Un cop la ceba estigui daurada, afegim el tomàquet ratllat. Ho tornem a barrejar i seguidament aboquem les patates trossejades. A continuació, ho reguem tot amb vi blanc, reduïm el foc durant un minut i ho cobrim d’aigua.
  1. Quan comenci a bullir, afegim la mongeta tendra tallada a trossos i les pastanagues a rodanxes. Ho deixem coure tot durant 20 minuts a foc lent, rectifiquem de sal si fa falta i ja ho podem servir!

 

Per gaudir al màxim d’aquest plat, recomanem per beure i acompanyar el vi XYZ del celler Aibar.