Benvolguts/des gourmets, avui us portem un guisat de porc amb patates.
Guisat de porc, ple de nutrients
Ingredients:
- 1 quilo de carn de porc de la Granja Godall
- 1 ceba
- 1 all
- 3 fulles de llorer
- 2 pastanagues
- ¼ de quilo de mongeta tendra
- 2 patates
- 1 copa de vi blanc
- Oli d’oliva verge
- Pebre negre i sal
Preparació:
- Primerament, tallarem la carn de porc de Granja Godall a daus. De la mida que vulguem. Posem una cassola al foc i posem un bon rajolí d’oli d’oliva i sofregim la carn i afegim sal, pebre negre, la ceba i l’all picats i les fulles de llorer. Ho removem tot bé.
- Un cop la ceba estigui daurada, afegim el tomàquet ratllat. Ho tornem a barrejar i seguidament aboquem les patates trossejades. A continuació, ho reguem tot amb vi blanc, reduïm el foc durant un minut i ho cobrim d’aigua.
- Quan comenci a bullir, afegim la mongeta tendra tallada a trossos i les pastanagues a rodanxes. Ho deixem coure tot durant 20 minuts a foc lent, rectifiquem de sal si fa falta i ja ho podem servir!
El maridatge és indispensable per a qualsevol àpat. Per això, us proposem en cada recepta la nostra idea perfecte acord amb la recepta del dia. En aquest cas, per gaudir al màxim d’aquest plat, recomanem per beure i acompanyar el vi XYZ del celler Aibar. Ara bé, és a gust teu escollir finalment quin serà el millor aliat per maridar el guisat de porc. Bon profit!
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!