Ingredients:

  • Carn de senglar tallada a daus no gaire petits
  • 1 got de vi blanc
  • 500 ml de vi negre
  • Oli d’oliva
  • Tomàquets madurs
  • Cebes
  • Llorer i farigola

 

Preparació:

  1. Primerament, courem la carn de senglar tallada a daus amb una mica d’oli fins que estigui ben rossa.
  1. Quan la carn és ben cuita, que es comença a enganxar, afegir 1 got de vi blanc, el de vi negre, les fulles de llorer, un mica de farigola i deixar que redueixi.
  1. A continuació, per fer el sofregit cal triturar bé la ceba i fer-la molt cuita i deixar que es torni molt daurada. Després hi afegim el tomàquet triturat i ho courem tot junt.
  1. Quan la carn és cuita s’hi afegeixen unes bones cullerades de sofregit i ho cobrim d’aigua. Posem sal, ho bullim i deixem-ho coure a foc lent durant 3 hores. Finalment ho presentem en un plat I a gaudir-ho com cal!

Recepta cedida pel Restaurant Can Tomàs

 

civet de senglar