Benvolguts/des gourmets, avui us presentem l’amanida de tardor amb escarola, anxoves i xató. És una recepta imprescindible d’aquesta estació.
L’amanida de tardor imprescindible
Només d’anomenar, es fa la boca aigua, oi? Doncs, espera’t a la recepta, que està gourmet! Es fa, principalment, amb enciam, escarola, anxoves, xató, olives i pastanaga ratllada. Però, pots personalitzar-la al teu gust, sempre i quan els elements anteriorment esmentats els introdueixis.

Ingredients per la recepta
- Escarola
- 6 ous de guatlla
- Anxoves en conserva
- Nous
- Olives negres
- Salsa xató de Can Bech
Preparació de l’amanida de tardor
- En primer lloc, hem de coure els ous de guatlla durant 5 minuts en aigua bullint i una mica de sal. Els passem per aigua freda, els pelem i els reservem. És una part important a tenir en compte aquesta part, ja que si no es cou bé l’ou, l’amanida perd tot el sentit.
- Netegem molt bé l’escarola i deixem que s’assequi una miqueta. Després col·loquem una bona capa de fulles d’escaroles al plat, escampem les nous i les olives negres. Finalment, posem els ous de guatlla bullits i les anxoves.
- Per donar-li el toc final i deliciós, podem afegir el xató, aquesta salsa tan tradicional nostra. Recomanem el xató de Can Bech, de gran qualitat.