macarons_fruites_bosc_bod


Ingredients per fer el farcit:

  • 24 bases de macarons de fruites del bosc de Especialitats Masdeu
  • 50 grams d’avellanes
  • 100 grams de mantega
  • 50 grams de sucre glas
  • Un polsim de canyella en pols

 

Preparació:

  1. Primerament, picarem les avellanes i les barrejarem amb la mantega, el sucre glas i la canyella en pols fins obtenir una pasta espessa.
  1. Abans de farcir les bases dels macarons, caldrà hidratar-los. Per això, polvoritzarem amb una mica d’aigua amb cura la part interna dels macarons.
  1. Quan ja estiguin hidratats, col·loquem la pasta d’avellanes entre dues bases de macarons, donant com a resultat la forma clàssica d’aquest dolç. Deixem reposar els macarons en un lloc fresc i sec unes 5 hores abans de servir.

 

Recepta cedida per Especialitats Masdeu