brownies-de-chocolate-con-nueces

Ingredients:

  • 150 grams de xocolata negra
  • 100 grams de mantega
  • 2 rovells i clares d’ou
  • 60 grams de sucre
  • 30 grams de farina
  • 70 grams de nous de Mironous


Preparació:

  1. En primer lloc, fonem la xocolata en un bol al bany maria. Quan ja estigui desfeta, hem d’afegir mantega desfeta i remenar-ho bé.
  2. A continuació, afegim els rovell d’ou i una mica de sucre en un bol i ho batem. Per un altre banda, en un altre bol barregem les clares d’ou i més sucre. Després, quan estigui tot ben batut, aboquem les clares d’ou muntades en el bol on hi han els rovells.
  3. Tot seguit, afegim la xocolata fosa, les nous trinxades de Mironous i la farina. Remenar-ho bé fins que quedi una massa homogènia.
  4. En conclusió,  untem mantega en un motlle que disposeu i poseu-lo en una plata per anar al forn. Aboquem la massa homogènia al motlle i ho cobrim amb nous de Mironous senceres. Ho coem durant 15 minuts a una temperatura de 200 graus. Finalment, desemmotllem el “brownie” i ja podem gaudir d’un bon berenar!