ensalada-de-mozzarella-y-tomate (1)

 

Ingredients:

  • 200 grams de formatge fresc Cal Vicens
  • 4 tomàquets grans
  • 4 fulles de alfàbrega
  • Salsa pesto
  • Pebre negre
  • Oli d’oliva
  • Sal

 

Preparació:

  1. Primerament, netejarem els tomàquets ben nets. Després, tallarem en rodanxes aquesta hortalissa, però també el formatge amb la forma que més ens convingui o agradi. Recomanem el formatge Cal Vicens perquè és un formatge purament Pirinenc i amb gran sabor.
  1. En un plat gran, anirem col·locant les rodanxes de tomàquet i de formatge Cal Vicens de manera que es vagin alternant. Afegim una cullerada de salsa pesto al centre del plat.
  1. Piquem les fulles d’alfàbrega i quan estiguin esmicolades les posem per tot el plat.
  1. A partir d’aquí ja és anar afegint la resta d’ingredients: posem pebre negre per sobre del plat, un bon raig d’oli d’oliva, la sal i llestos una bona amanida deliciosa i fàcil de fer.