Benvolguts/des gourmets, avui us portem una recepta d’amanida de formatge fresc i tomàquet d’allò més saludable. És un plat multi-utilitats. Per què? Doncs, perquè pots usar-lo tan com per entrant d’un àpat, sigui dinar o sopar, com per plat únic.
L’amanida de formatge i tomàquet que demanaràs
De fet, sol ser un menjar típic per aquelles nits que et fa mandra cuinar i no vols sortir de la dieta sana i equilibrada que portes. Així mateix, sense trencar la línia, obtens un plat deliciós i ric en nutrició. Què més vols?
Ingredients:
- 200 grams de formatge fresc Cal Vicens
- 4 tomàquets grans
- 4 fulles de alfàbrega
- Salsa pesto
- Pebre negre
- Oli d’oliva
- Sal
Preparació de l’amanida
- Primerament, netejarem els tomàquets ben nets. Després, tallarem en rodanxes aquesta hortalissa, però també el formatge amb la forma que més ens convingui o agradi. Recomanem el formatge Cal Vicens perquè és un formatge purament Pirinenc i amb gran sabor.
- En un plat gran, anirem col·locant les rodanxes de tomàquet i de formatge Cal Vicens de manera que es vagin alternant. Afegim una cullerada de salsa pesto al centre del plat.
- Piquem les fulles d’alfàbrega i quan estiguin esmicolades les posem per tot el plat.
- A partir d’aquí ja és anar afegint la resta d’ingredients: posem pebre negre per sobre del plat, un bon raig d’oli d’oliva, la sal i llestos una bona amanida deliciosa i fàcil de fer.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!