Benvinguts/des gourmets, avui us presentem l’entrecot de vedella amb salsa de pebre.
Un plat principal sublim
Ingredients per l’entrecot de vedella (2 persones)
- 2 entrecots de vedella d’Eco Carn Casa Masover
- una cullerada de pebre negre en gra
- pebre negre mòlt
- 200 ml de crema de llet o nata per cuinar
- 25 g de formatge crema
- oli d’oliva
- sal
Elaboració de la recepta
- Comencem preparant la salsa. En una paella amb una mica d’oli, fregim els grans de pebre.
- Afegir la crema de llet, una mica de sal i una mica de pebre negre mòlt.
- Quan hagi reduït, afegim el formatge fins que es fongui. Ja només queda posar en una salsera i servir.
- La presentem en una salsera a la taula i que cadascú se serveixi al seu gust.
- Per als entrecots, escalfarem oli en una paella o planxa i, quan estigui ben calent, marcarem els entrecots, primer d’un costat i després l’altre. Cal fer-ho a foc fort perquè no es cogui en la seva pròpia aigua.
- Un cop torrada la superfície de les dues cares, emplatem, amanim amb sal i servim.
- Cal fer-los just en el moment de servir perquè si es refreda i re-encalentim, el plat perd tota la seva gràcia.
Maridatge per l’entrecot de vedella
Podeu acompanyar aquest plat amb un Adernats Instint d’Adernats Vinícola de Nulles, un vi de color robí intens amb reflexos violacis, presenta un menisc ben definit i bona llàgrima. Amb intensa aroma a fruites vermelles, amaga un toc d’avellana i notes de caramel provinent de les fusta de baix torrat. Suau, càlid i elegant, desperta espècies com el cafè i el cacau. Destaca per la seva persistència en boca i el retorn de la fruita
Recepta extreta de: http://www.annarecetasfaciles.com/2015/02/entrecot-con-salsa-salsa-la-pimienta.html
Imatge extreta de: http://www.restauranteblaumari.es/wp-content/uploads/2016/07/Entrecot-a-las-tres-pimientas-Restaurante-Blau-Mari-Mallorca.jpg
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!