Benvinguts/des gourmets, avui us portem la recepta de cuixetes de pollastre farcides.
Una recepta irresistible per sucar-hi pa
Ingredients per les cuixetes de pollastre farcides
- 2 cuixes de pollastre desossades d’INDABER (Industrial Agrícola Berguedà
- 1 ceba mitjana
- Panses i pinyons
- Formatge Brie
- Vi blanc
- Sal i pebre
- Fil de lligar
Elaboració de la recepta
- Salpebrem les cuixes i les estenem sobre un plat.
- En el centre de les cuixes hi col·loquem un grapat de panses i pinyons i a sobre, un tall de formatge brie.
- Enrotllem la cuixa que quedi ben tancada i ho lliguem amb el fil perquè no s’obri durant la cocció.
- Escalfem un raig d’oli generós en una cassola i hi enrossim les cuixes.
- Quan ja hagin agafat color les traiem i reservem, i en el mateix oli hi enrossim la ceba que haurem tallat en juliana.
- Amb la ceba ja enrossida, hi tornem a col·locar les cuixes, ho banyem amb el vi blanc i ho deixem coure durant mitja horeta, girant les cuixes al cap d’un quart d’hora de cocció.
- Aquest plat és millor preparar-lo el dia abans o amb unes hores d’antelació perquè al reposar, la carn té més gust.
Maridatge per les cuixetes de pollastre farcides
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi SYH de VINYA JANINE.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!