arros-llet-canyella

Unes postres tradicionals que no fallen mai

 

Ingredients per a la recepta

  • 200 gr. d’arròs d’Eco-Salim
  • 1 l. de llet fresca Mas Eusebi
  • 125 gr. de sucre
  • Un pal de canyella en branca
  • Un tros de pell de llimona
  • Canyella en pols

 

Elaboració de la recepta

  1. En un pot posarem el litre de llet amb el pal de canyella i la pell de llimona.
  2. Deixem a foc mitjà fins que comenci a bullir, llavors tirarem l’arròs.
  3. Seguit tirarem el sucre i anirem remenant i ho deixarem fins que estigui l’arròs, uns 15-18 minuts, segons com us agradi, pensar que mentre està calenta se segueix coent.
  4. El repartirem en motlles individuals.
  5. Ja només hem de cobrir amb canyella en pols.
  6. I ja està, ho podem servir temperat o fred.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquesta recepta amb un cava Homenatge Cal Rei Gran Reserva Brut de Cava Jaume Giró i Giró, un cava amb bon despreniment de unes molt fines bombolles, és pàl·lid i de grocs amb moltes notes verdoses. En nas és floral, amb notes d’espècies i flors de taronger. En boca és sec, amb sensacions suaus, certs gustos de torrats, algo de fruits secs i forn de farina que es combinen amb els de les fruites madures de poma i mercocs quedant molt ben equilibrats per la criança del cava. És molt persistent, i deixa gustos complexos que es mantenen en el temps.

GR-HOMENATGE-CAL-REI

Recepta extreta de: http://www.cocinandoconmontse.com/2015/03/arroz-con-leche-el-de-siempre-recetas-cuaresma-postres.html

Imatge extreta de: https://www.rebanando.com/uploads/media/arroz-5.jpg?1390143072