Les cuixes de pollastre a la cervesa és un dels plats més catalans que tenim. A més, és baix en greixos i ric en sabor i nutrients. Per tant, és ideal com a plat per a sorprendre en un dinar o sopar. Com fer-ho? Proposem una recepta de la Mònica Ruiz que ens ha fet arribar.
Cuixes de pollastre a la cervesa, el plat més català
Ingredients de proximitat
- 8 cuixetes de pollastre
- 1 ceba
- 1 cervesa
- 1 grapat d’ametlles o avellanes
- 1 gra d’all
- 1 pastanaga
- Julivert
- 2 galetes
- Sal
- Oli
- Pebre negre
- Tomàquet triturat
Si ets productor, botiga o restaurant i et vols anunciar al Gourmet Català, clica aquí
Passos a seguir per a fer les cuixes
- Primer de tot, salpebrem les cuixes i després les daurem en una cassola amb oli calent. Les reservem.
- Seguidament, a la mateixa cassola, fem el sofregit amb la ceba picada, la pastanaga tallada a daus i el tomàquet triturat. Podem afegir una mica de sucre per reduir l’acidesa.
- Després, un cop fet el sofregit, tornem a posar les cuixes a la cassola i les barregem. Afegim la cervesa i ho deixem una estona fins que s’evapori.
- Finalment, farem la picada amb els fruits secs, l’all, el julivert i les galetes; posem una mica d’aigua i ho afegim a la cassola.
Maridatge
Pel maridatge us recomanem una cervesa Feral American Pale Ale de CERVESA BRIPAU
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!