Ingredients
- 1 rodó de vedella (1kg aproximadament)
- 250 g de raïm rosat (o blanc)
- 300 g de ceba
- 1 cullerada sopera de farina
- 1 got petit d’oli de la Finca els Prats
- 1 got petit de vi blanc de Vins Grau
- 1 got petit d’aigua
- 2 cullerades soperes de mel líquidade Mel Muria
- 1 cullerada sopera d’espècies en pols barrejades (curry, cúrcuma, gingebre i pebre negre)
Preparació
- Barregem la mel amb les espècies i el suc de llimona dins una tassa. Un cop tinguem la barreja, hem d’untar bé el rodó de vedella per totes bandes i el deixem reposar durant dues hores.
- Un cop passades dues hores, escalfem oli en una cassola i daurem la carn. La traiem i la reservem.
- Al mateix oli podem fer el sofregit de la ceba. Tornem a posar la carn i afegim el vi, l’aigua i la cullerada de farina. Ho salem i ho remenem per a que es barregin els líquids amb la farina.
- Ho deixem coure a foc viu i, quan comenci a bullir, tapem la cassola i abaixem el foc. La cocció ha de durar 1h.
- Pelem el raïm.
- Traiem la carn de la cassola, la tallem i la posem en una safata. Passem la salsa per la batedora i la tornem a posar a la cassola, afegim els grans de raïm pelats i ho bullim tot plegat uns 3 minuts.