Benvinguts/des gourmets, avui us portem les costelles de porc confitades amb alls i romaní.
Ingredients 4 persones:
- 1 kg de costelles confitades de porc de Granja Godall
- Alls
- Romaní
- Sal i pebre negre
Preparació:
- Primer de tot, cal obtenir les costelles ja confitades de Granja Godall, ja que així ens estalviem tot el procés de confitar i ja tenim unes costelles confitades preparades per cuinar.
- Després, posem sal i pebre a les costelles i les escalfem al forn a 200º durant uns 10 minuts, després podem afegir la guarnició que vulguem però nosaltres recomanem afegir romaní per sobre de la carn i alls confitats per acompanyar. Un plat d’alta muntanya!
- Finalment, El procés per confitar, per si el voleu fer vosaltres mateixos, és escalfar el forn a 130º i posem dintre una safata ple d’oli de gira-sol i una mica de llard de porc. Deixem que el llard es desfaci. A continuació, posem les costelles i els alls a la safata i que quedi tot cobert. Llavors ho deixem confitar al forn durant 3 hores a 130º.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!