Fàcil i irresistible
Ingredients per a la recepta
- Costelles de conill arrebossades del RebostQgat o si no:
- Las costelles d’un conill
- 1 ou
- Pa ratllat
- Sal i pebre
- Oli per fregir
Elaboració de la recepta
- Fregiu les costelles del RebostQgat amb l’oli ben calent.
- Si no heu comprat les costelles al RebostQgat podeu fer-les manualment.
- Salpebrem, passem per l’ou i per el pa ratllat ben arrebossat.
- Fregim amb l’oli ben calent.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi 3 Nits d’Urpina d’Ampans Vins d’Urpina, un vi potent, on el gran volum dóna elegància als tanins madurs. Records de fruita negra, encara fresca sobre fons de torrats fins de la barrica. En boca és llarg, on persisteixen les notes de confitures, fulla de tabac i cacau.
Recepta extreta de: http://lacuinadavui.com/costelles-de-conill/