COC D'AVELLANA

 

Un bon berenar fàcil i ràpid de fer

Ingredients de la recepta

  • 100 g d’avellanes Ca Rosset
  • 260 g de farina de rebosteria
  • 220 g de sucre moreno
  • 3 ous
  • ½ llimona
  • 100 g de mantega
  • 200 ml de llet
  • 1 cullerada sopera de mel
  • 1 sobre de llevat químic o 16 g, d’essència de vainilla
  • Mantega per greixar el motlle.

 

Elaboració de la recepta

  1. Començarem *pre-escalfant el forn a 180 graus amb calor a dalt i a baix.
  2. Seguidament posem en un bol la llet i li afegim el suc de la mitja llimona, removem i esperem uns cinc o deu minut al fet que la llet es talli. Reservem.
  3. Greixem un motlle amb mantega. Després en un bol barregem la farina amb el sucre bru, la pols d’avellanes, la *vainilla i el llevat químic.
  4. Fonem també la mantega i deixem que es vagi temperant.
  5. Batem en un altre recipient els ous com ho faríem amb una truita, li afegim la llet, la mantega fosa i la mel. Bolquem aquesta preparació en la primera mescla, removem bé i afegim al motlle.
  6. Ho posem al forn durant 45 minuts i ho deixem refredar.

 

Maridatge

Si no us agrada la xocolata el podeu regar amb un cava Brut Nature Reserva de CELLER VELL

celler vell , estruch, agricultura ecologica

 

Recepta extreta de http://www.directoalpaladar.com/