Un plat perfecte ara que comença a fer calor
Ingredients per a la recepta (2 persones)
- 200 grams. de cintes d’espinacs
- 2 carxofes
- 1 pastanaga mitjana
- ½ ceba tendra gran
- 1 pebrot verd petit
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Formatge ratllat Grana Padano
Elaboració de la recepta
- Traiem les fulles dures de les carxofes i tallem les puntes. Les trossegem en làmines no molt fines.
- Pelem la pastanaga i la ceba tendra i tallem en juliana.
- Rentem, assequem el pebrot i el tallem en juliana.
- En un wok amb una mica d’oli saltegem les verdures fins que estiguin al dente.
- Salpebrem.
- Coem la pasta en abundant aigua amb sal fins que estigui al dente. Escorrem.
- Barregem la pasta al wok de les verdures, donem unes voltes a tot el conjunt.
- Servim empolvorat amb el formatge ratllat.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un cava Brut Nature Reserva de Celler Vell, un cava ampli, fresc i sec, amb perfecte equilibri per a l’equació perfecta: cos i lleugeresa.
Recepta elaborada per La Cocinera de Bétulo.