cintes-pasta-verdures-satejades

Un plat perfecte ara que comença a fer calor

 

Ingredients per a la recepta (2 persones)

  • 200 grams. de cintes d’espinacs
  • 2 carxofes
  • 1 pastanaga mitjana
  • ½ ceba tendra gran
  • 1 pebrot verd petit
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Formatge ratllat Grana Padano

 

Elaboració de la recepta

  • Traiem les fulles dures de les carxofes i tallem les puntes. Les trossegem en làmines no molt fines.
  • Pelem la pastanaga i la ceba tendra i tallem en juliana.
  • Rentem, assequem el pebrot i el tallem en juliana.
  • En un wok amb una mica d’oli saltegem les verdures fins que estiguin al dente.
  • Salpebrem.
  • Coem la pasta en abundant aigua amb sal fins que estigui al dente. Escorrem.
  • Barregem la pasta al wok de les verdures, donem unes voltes a tot el conjunt.
  • Servim empolvorat amb el formatge ratllat.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un cava Brut Nature Reserva de Celler Vell, un cava ampli, fresc i sec, amb perfecte equilibri per a l’equació perfecta: cos i lleugeresa.

celler vell , estruch, agricultura ecologica
Recepta elaborada per La Cocinera de Bétulo.