Fàcil i bo per un diumenge o festiu
Ingredients de la recepta (Per a 4 persones)
- 500 gr de Carpaccio de Pop
- Oli d’oliva verge extra de OliBO
- 1 llimona
- Una branqueta de julivert
- Sal
- Pebre vermell picant
Elaboració de la recepta
- Tallem la bola de carpaccio de pop congelada amb una màquina de tallar embotit. El tall ha de ser fi però consistent perquè no es trenquin les làmines.
- Un cop tallat el col·loquem escampat en un plat i ho posarem a la nevera.
- Prepararem una emulsió barrejant en un bol petit 4 cullerades soperes d’oli d’oliva verge extra, el suc d’una llimona, un polsim de pebre vermell picant i ho estendrem per damunt del carpaccio de pop.
- Salarem al gust el plat amb sal.
- Picarem el julivert ben petit i l’escamparem per damunt el carpaccio.
Podeu trobar la recepta ja elaborada al Restaurant Celler de Guissona
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Sauvignon blanc 2014 de Vinya Janine, un vi blanc molt pàl·lid, brillant, aromàtic, que recorda a fruites blanques barrejades amb tocs florals. Bona intensitat I estructura.
Recepta extreta de http://www.lluiscanadell.com/