Canapè de gran potència aromàtica, pels amants del formatge
Ingredients:
- Llesquetes de pa
- Rodanxes de formatge brie
- Melmelada de maduixa de Can Bech
Preparació:
- Una recepta ben senzilla. Primer de tot, torrem les llesquetes de pa durant uns segons en una paella. Després, passem uns 5 segons ràpids les rodanxes de formatge brie, perquè es calentin però no es fonguin.
- Després, col·loquem el formatge sobre les llesquetes de pa torrades i per sobre de tot, una bona cullerada de melmelada de maduixa de Can Bech. I ja ho podem gaudir com a bon aperitiu i per tots aquells que siguin amants del formatge!
Maridatge:
La cervesa amb que maridarem aquest canapè és la Tramuntana de Cerveseria Popaire. És maltosa, de glop llarg i amb molt de cos, de color marró coure i una escuma i carbonatació lleugeres. Té gust de xocolata i una aroma de caramel, sense ser embafadora.
Foto del canapè cedida per Cuina Generosa.