Sabor deliciós, potent i refrescant
Ingredients per a la recepta
- Gelat de vainilla
- Cafè mòlt de Cafès Gener
- 80 ml. de rom blanc
- Gel
Elaboració de la recepta
- El cafè gelat a la caribenya no té molt misteri en la seva preparació i, en canvi, els resultats són excel·lents per als que volen una beguda cremosa, freda i amb aromàtic cafè.
- Comencem la preparació fent un cafè ben carregadet i no poso quantitats, perquè això sí que va en funció de gustos i el que cada un entén per “carregat”. En el meu cas, per a un cafè gelat a la caribenya, preparo un cafè amb 3 cullerades de cafè mòlt.
- Una vegada que tinguem el cafè carregat ja preparat, deixem que es refredi i, quan ho tinguem fred, el posem al got de la batedora.
- Afegim al cafè gelat a la caribenya el gelat de vainilla, a raó d’una bola per persona, i el rom.
- Batem tots aquests ingredients i servim en còctel en vas llarg i amb gel.
Maridatge
Podeu acompanyar amb un licor de cafè d’Elixirs de Ponent.
Recepta extreta de: https://cafe-helado-a-la-caribena.recetascomidas.com/
Imatge extreta de: http://elmeme.me/8-recetas-de-cafe-frio-para-pasar-todo-el-verano-despierto/