recepta-gourmet-cafe-caribenya

 

Sabor deliciós, potent i refrescant

 

Ingredients per a la recepta

  • Gelat de vainilla
  • Cafè mòlt de Cafès Gener
  • 80 ml. de rom blanc
  • Gel

 

Elaboració de la recepta

  1. El cafè gelat a la caribenya no té molt misteri en la seva preparació i, en canvi, els resultats són excel·lents per als que volen una beguda cremosa, freda i amb aromàtic cafè.
  2. Comencem la preparació fent un cafè ben carregadet i no poso quantitats, perquè això sí que va en funció de gustos i el que cada un entén per “carregat”. En el meu cas, per a un cafè gelat a la caribenya, preparo un cafè amb 3 cullerades de cafè mòlt.
  3. Una vegada que tinguem el cafè carregat ja preparat, deixem que es refredi i, quan ho tinguem fred, el posem al got de la batedora.
  4. Afegim al cafè gelat a la caribenya el gelat de vainilla, a raó d’una bola per persona, i el rom.
  5. Batem tots aquests ingredients i servim en còctel en vas llarg i amb gel.

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb un licor de cafè d’Elixirs de Ponent.

elixirs-ponent-licor-cafe

Recepta extreta de: https://cafe-helado-a-la-caribena.recetascomidas.com/

Imatge extreta de: http://elmeme.me/8-recetas-de-cafe-frio-para-pasar-todo-el-verano-despierto/