Arròs amb cloïsses
Com fer un arròs amb cloïsses deliciós
Ingredients per a la recepta
- Arròs d’Entornalls
- Cloïsses 700 grams
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 – 2 cebes
- oli
- sal
- 2 grans d’all
Elaboració de la recepta
- Trinxeu ben petits els pebrots, la ceba i l’all i feu-ho sofregir fins que la verdura hagi perdut l’aigua.
- Afegiu-hi les cloïsses i remeneu-les amb una cullera de fusta fins que es vagin obrint.
- Tireu-hi l’arròs i ho cobriu tot amb un fumet de peix o amb un brou del tipus que sigui: tetrabric o pastilla.
- Que bulli 12 minuts i que en reposi 3 ó 4 més tapat.
Maridatge arròs
Podeu acompanyar aquest plat amb un Clos Del Recó de Vins Grau, un vi blanc fresc i lleuger, jove i àgil en el seu pas per la boca. Finalment afruitat i amb elegància i amb retrogust presistent i elegant.
Recepta extreta de: https://receptesrosa.blogspot.com/2014/01/arros-amb-cloisses.html
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!