arrosc-cloïsses

 

Com fer un arròs deliciós

 

Ingredients per a la recepta

  • Arròs d’Entornalls
  • Cloïsses 700 grams
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 – 2 cebes
  • oli
  • sal
  • 2 grans d’all

 

Elaboració de la recepta

  1. Trinxeu ben petits els pebrots, la ceba i l’all i feu-ho sofregir fins que la verdura hagi perdut l’aigua.
  2. Afegiu-hi  les  cloïsses  i remeneu-les  amb  una cullera de fusta  fins  que es vagin obrint.
  3. Tireu-hi  l’arròs  i  ho cobriu tot amb un fumet de peix o amb un brou del  tipus  que sigui: tetrabric  o pastilla.
  4. Que bulli 12 minuts i que en reposi 3 ó 4 més tapat.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Clos Del Recó de Vins Grau, un vi blanc fresc i lleuger, jove i àgil en el seu pas per la boca. Finalment afruitat i amb elegància i amb retrogust presistent i elegant.

 

Clos-del-Reco-vins-grau

Recepta extreta de: https://receptesrosa.blogspot.com/2014/01/arros-amb-cloisses.html