Uns picantons amb un toc al cava molt saborós
Recepta de Bruno Oteiza
Extreta de www.hogarmania.com/
Ingredients de la recepta (per a 2 persones)
- 2 picantons
- 2 peres
- 1 cullerada de farina de blat de moro refinada
- 1 branca de canyella
- 375 mil·lilitres de Cava del Canals & Munné
- Oli, sal, pebre i aigua
- Julivert picat
Elaboració de la recepta:
- En primer lloc salpebrem els picantons al nostre gust tant per dintre, cop per fora.
- Pelem les peres, les tallem per la meitat, hi retirem els ossos i les introduïm dintre els picantons.
- Tot seguit, trossegem la branca de canyella i afegim un tros també a cada picantó.
- A continuació posem els picantons a una safata amb un raig d’oli i el cava al voltant i hi posem la safata al forn durant 30 minuts a 180º
- Un cop passat aquest temps retirem la safata del forn i traiem també la canyella que havíem afegit.
- A una cassola posem la salsa que sobrant de la font.
- A part, desfem la farina de blat de moro en una mica d’aigua freda i la afegim a la salsa de la cassola i removem fins que tingui consistència.
- Per acabar, trossegem els picantons i els emplatem, els acompanyem amb les peres i afegim la salsa; posem una mica de pebre i addicionem el julivert picat al nostre gust i ja tindrem el nostre plat preparat.
Maridatge:
Per acompanyar aquest plat res millor que el cava que havíem utilitzat per elaborar pròpia recepta que aportarà una extra de sabor; en aquest cas el cava Extra Brut Reserva del Canals & Munné; un cava de qualitat i amb unes propietats molt característiques que serà l’espurna del nostre dia i combinarà a la perfecció amb aquest plat.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!