EL VOLCÀ D’HOSTAFRANCS A BARCELONA

Fa dies que s’anuncia que la primera setmana d’octubre, s’obrirà un cinema nou, anomenat el Zum Zeig, uns carrers més enllà de l’Stromboli. Stromboli és un bar on fan hamburgueses gourmet, plats vegetarians, i còctels en un íntim i informal espai. A més, ofereixen concerts.

Així que ja podeu apuntar a la llibreta aquesta adreça per si teniu un rum-rum abans o després de la pel·lícula.

No fa ni un any que la Sílvia, filla de restauradors, va inaugurar aquest bar per fer “tot el contrari del que havia vist als bars dels pares”. Fora televisió i màquines escurabutxaques.

Va deixar l’empresa de finances on treballava i va muntar aquest bar perquè fos com una segona casa. Des que va obrir al mes de gener, ja hi ha organitzat mercadets de segona mà, vermuts, sessions de DJ i tastos d’hamburgueses.

No obstant això, l’activitat més característica d’aquest bar són els concerts. Es celebren els divendres i dissabtes, i músics de diferents nacionalitats i estils mostren les seves habilitats. Des de flamenc fins a jazz, música clàssica, cançó tradicional italiana, tot hi cap, dins el volcà de la Sílvia.

Stromboli no cuida només la fam de cultura sinó la gana que notes quan els budells també fan el seu propi concert.

La Sílvia ofereix unes de les millors canyes, una gran cartellera de còctels i especialment els mojitos, que parlen sols de l’alegria tropical de l’Stromboli.
Si necessiteu coixí, l’especialitat de la casa són les hamburgueses casolanes. L’Stromboli duu ou ferrat, cansalada, formatge cheddar, ceba i tomàquet, però també us n’hi esperen d’altres de més sofisticades, com la de formatge de cabra o la de brie amb albergínia.

 

Hamburguesa Stromboli

Hamburguesa Stromboli