GUARDONAT EL RESTAURANT D’ARTUR MARTINEZ

Avui dia el menjar seria un dels plaers de la vida. Menjar per si mateix és una cosa genial però fer-ho envoltat d’elegància i d’un bon disseny, és millor encara. És per això que cada vegada existeixen més guardons internacionals que pretenen reconèixer la labor dels estudis d’arquitectura que, amb les seves creacions, amenitzen l’ambient del local.

 

Segons el guardó que The International Hotel & Property Awards 2019 acaba de concedir a Aürt, el nou projecte del xef català Artur Martínez en el vestíbul de l’hotel Hilton Diagonal Mar, el restaurant té el Millor Disseny Europeu 2019.

Aürt va obrir les seves portes el mes de febrer passat, quan Martínez va decidir tancar el seu minúscul restaurant Capritx de Terrassa per a portar la seva doble proposta de cuina i begudes al Hilton Diagonal Mar.

El restaurant,de tan sols 15 comensals, ha estat dissenyat per la signatura londinenca The Hickson Design,i es divideix en la zona gastronòmica, la zona de treball i la zona de sofàs, anomenada Ma’i.

 

L’interiorisme d’Aürt s’inspira en la mediterraneïtat i a la ciutat de Barcelona. El restaurant utilitza molt pocs colors, tots terrossos i càlids. No obstant això, en Ma’i s’introdueix més color per a crear una sensació de separació. En aquest últim espai pots demanar qualsevol clase de beguda i gaudir d’algun dels snacks que ofereix el restaurant gastronòmic.

 

El xef català Artur Martínez, assegura que tant ell com el seu equip estan molt contents amb el nou guardó perquè van treballar braç a braç al costat de The Hickson Design. Van unificar criteris, i finalment, van aconseguir una posada en escena que s’habitua molt bé a la seva gastronomia. Es dóna visibilitat absoluta a l’hotel però alhora també intimitat.

Segons el xef “tot gira entorn de la naturalitat i les formes són molt netes” el que casa molt bé amb la filosofia de la seva cuina basada en l’exotisme de proximitat i la dignificació de la quotidianitat.

 

Zona Ma'i, Aürt

Zona Ma’i, Aürt