Una recepta tradicionalment original
Ingredients per a la recepta (6-8 persones)
- 1/2 kg de fesols cuits
- 1/2 kg d’espinacs bullits i escorreguts
- 8-10 ous
- 2 alls
- julivert
- 3 grans de pebre d’olor
- una molla de pa
- xopa de vi negre del Priorat
- 2 cullerades de farina
- oli d’oliva verge extra
- sal
Elaboració de la recepta
- Fem les truites de fesols i espinacs i les deixem refredar.
- A la cassola, hi posem oli i farina.
- Quan la farina comenci a daurar-se, hi tirem la picada següent, que tindrem preparada al morter: els alls, julivert, el pebre d’olor i la molla de pa mullada amb vi negre del Priorat.
- Quan la picada sigui a la cassola, hi tirem aigua calenta suficient per a mig cobrir la truita. Hi deixem fer un bull.
- Tallem la truita a bocins i la introduïm al suc.
- Apaguem immediatament el foc si la cassola és de terra, ja que conserva l’escalfor i així no hi ha perill que es desfacin les truites.
Maridatge
Podeu acompanyar amb un vi blanc Mareas Macabeu DO Penedés de BARCELONA MEDITERRANEAN WINE
Recepta extreta de: https://lovioli.wordpress.com/2006/06/04/gastronomia-secrets-de-les-receptes-tradicionals-del-priorat/
Imatge extreta de: http://www.eventos-espana.es/wp-content/uploads/2016/03/1457891170_12829104_10153364922691471_5566507055996666888_o.jpg