torrons

Ingredients:

  • 1 tassa de cafè espresso de Cafès Pont
  • 2 cullarades de cafè soluble de Cafès Pont
  • 300 grams de xocolata desfeta de Cafès Pont
  • Xocolata blanca desfeta de Cafès Pont
  • 100 grams de mantega
  • Nata per cuinar
  • Ametlles pelades

Preparació:

  1. Primer de tot, aboquem una mica de xocolata blanca desfeta de Cafès Pont en un motllo allargat perquè faci de base dels torrons. Posem el motllo a la nevera durant uns 20 minuts perquè s’endureixi.
  2. Mentrestant, anem picant les ametlles pelades i les reservem. Després, calenta una mica de nata per cuinar i dissol en ella les dues cullerades de cafè soluble Cafès Pont. Remenem. A continuació, afegeix aquesta mescla a la xocolata negra desfeta de Cafès Pont. Remenem. També afegeix la tassa de cafè espresso i les ametlles picades. Deixa refredar la mescla un moment.
  3. Traiem el motllo amb la base de xocolata blanca i omplim la resta del motllo amb la barreja de xocolata i cafè. És important que deixis un centímetre d’alçada, és a dir, no ho omplis del tot. Tornem a posar el motllo dintre la nevera i deixa refredar durant 3 hores.
  4. Finalment, quan estiguin durs, tallem els torrons al nostre gust i ja els podem servir!