Un esmorzar o berenar fantàstic!
Ingredients per a la recepta
- Melmelada Selva Negra de Sun & Fruits
- Pa de motlle
- 2 ous
- 250 ml de llet
- 1 un polsim de canyella en pols
- 2 cullerades soperes de sucre morè
- Una mica de mantega o margarina
Elaboració de la recepta
- En un recipient posem els ous, la llet, el sucre i la canyella, ho batem fins que quedi tot integrat, si el recipient té prou base per mullar les llesques de pa de motlle ja ens anirà bé, si no ho posem en un plat fondo de tal manera que el pa pugui quedar remullat totalment amb la barreja anterior.
- Posem al foc una paella antiadherent una mica de mantega o margarina un cop calenta remullem el pa i el posem a la paella (si remullem el pa molta estona, ens quedarà desfet per tant és millor fer-ho just abans de posar-lo al foc) quan quedi daurat li donem la volta i així successivament, un cop acabades les disposem en un plat amb una mica de melmelada Selva Negra de Sun & Fruits, i llests per un esmorzar o berenar fantàstic!
Maridatge
Podeu acompanyar amb un OKI Juice Red Berry de Fruits de Ponent, un suc de poma, gerd i maduixa, una divertida fórmula que et donarà energia.
Recepta extreta de: https://www.sunandfruits.com/es/blog/item/19-torrades-franceses