torrada-verdures-oli

Una torrada molt de la terra

 

Ingredients per a la recepta (4 persones)

  • oli d’oliva verge extra Spelunca de l’Agrària Espluguenca
  • albergínia de Lola y Más
  • carbassó de Lola y Más
  • pebrots de Lola y Más
  • sal
  • pebre

 

Elaboració de la recepta

  1. Talla unes rodanxes d’albergínia, carbassó i pebrots.
  2. Salpebra al gust i rega amb un generós raig d’oli d’oliva verge extra.
  3. Enforna durant 20 minuts a 180 graus i ja gairebé ho tindràs.
  4. Només hauràs de muntar les verdures rostides sobre aquest pa cruixent i afegir uns grills d’alvocat.
  5. I completar la torrada amb escates de sal i oli d’oliva verge extra.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Domus Pensi d’Altavins, un vi negre de color roig intens amb tonalitats violàcies, de molta capa. En nas, complex en aroma de fruits rojos (gerd, nabius), pruna, panses, notes de cacau i cafè torrat i a la boca és llaminer i gras, d’entrada suau i evolució rotunda, taní de sensació dolça, intensificada per l’alcohol. En retronasal recorda la melmelada de cireres.

domus-pensi

Recepta extreta de: https://www.aceitesdeolivadeespana.com/recetas/tosta-de-verduras-asadas