Benvolguts/des gourmets, avui us presentem una recepta baixa en greixos, el conill amb alls.
Gust i tendresa
Ingredients per al conill amb alls (2 persones)
- 1/2 Conill trossejat d’Euroconills
- 6 Grans d’all.
- Un grapat de julivert.
- Oli d’oliva.
- Brandi de Jerez.
- Sal i pebre.
Elaboració de la recepta
- En una paella, escalfa una cullerada sopera d’oli d’oliva i sofregeix 5 grans d’all sense pelar. Salpebra el conill trossejat i ben net, i daura’l juntament amb els alls.
- Pica l’altre gra d’all i la branqueta de julivert, i aixafa’ls al morter. Afegeix-li una cullerada d’oli d’oliva, barreja-ho bé i llença’l a la paella.
- Remou, i quan la carn estigui ben daurat afegeix el brandi, la meitat de mig got aproximadament, tapa la paella i deixa-ho a foc baix uns 10 minuts.
- Ja està llest per servir,podeu acompanyar-lo amb patates.
El maridatge per al conill amb alls
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi DO Costers del Segre de DOTZE VINS, un vi ecològic veremat manualment i criat en bótes de roure francès. En nas detectem fruita negra, notes especiades de canyella i vainilla i un subtil toc de fusta i sotabosc. En boca trobem un vi rodó, equilibrat, amb uns tanins suaus i sabors de fruita en compota i un rerefons especiat.