conill-alls

Gust i tendresa

 

Ingredients per a la recepta (2 persones)

  • 1/2 Conill trossejat d’Euroconills
  • 6 Grans d’all.
  • Un grapat de julivert.
  • Oli d’oliva.
  • Brandi de Jerez.
  • Sal i pebre.

 

Elaboració de la recepta

  1. En una paella, escalfa una cullerada sopera d’oli d’oliva i sofregeix 5 grans d’all sense pelar. Salpebra el conill trossejat i ben net, i daura’l juntament amb els alls.
  2. Pica l’altre gra d’all i la branqueta de julivert, i aixafa’ls al morter. Afegeix-li una cullerada d’oli d’oliva, barreja-ho bé i llença’l a la paella.
  3. Remou, i quan el conill estigui ben daurat afegeix el brandi, la meitat de mig got aproximadament, tapa la paella i deixa-ho a foc baix uns 10 minuts.
  4. Ja està llest per servir,podeu acompanyar-lo amb patates.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi DO Costers del Segre de DOTZE VINS, un vi ecològic veremat manualment i criat en bótes de roure francès. En nas detectem fruita negra, notes especiades de canyella i vainilla i un subtil toc de fusta i sotabosc. En boca trobem un vi rodó, equilibrat, amb uns tanins suaus i sabors de fruita en compota i un rerefons especiat.

dotzevins-do-costers-segre

Recepta extreta de: http://tucocina-micocina.blogspot.com.es/2012/04/conejo-al-ajillo.html

Imatge extreta de: http://www.grupohermi.com/wp/wp-content/uploads/2012/06/Conejo-al-ajillo-con-patatas.jpg