Un timbal fàcil de fer i boníssim de menjar
Ingredients per a la recepta
- 1 pot ceba confitada
- 1 llauna cors de carxofes
- 160 gr tonyina en oli
- 2 tomàquets madurs ratllats amb sal
- 2 ous durs
- 1 llauneta d’anxoves
- 1 pot olivada de Blai Peris
Elaboració de la recepta
-
Per muntar el plat, posar el cèrcol al centre del plat: afegir una base de ceba confitada, una capeta de carxofes tallades a làmines, una capeta de tonyina, 2 anxoves i dues rodanxes d’ou dur.
-
Una capeta de tomàquet ratllat i per últim una capeta d’olivada i una mica d’ou dur ratllat per sobre.
-
Decorar el plat amb un fil d’oli i caramel líquid. Ull, escórrer bé les conserves!
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb una cervesa Immortèla de Biera Aranesa, una cervesa artesana dels Pirineus sense filtres ni additius. És d’un estil denominat Scottish Ale, d’alta fermentació, opaca i fosca amb 5,4 graus d’alcohol.
Recepta extreta de: https://cookpad.com/es/recetas/122140-timbal-de-cebolla-confitada-y-olivada?ref=search