enrotllat-vedella-rostida

 

Una recepta divertida i deliciosa

 

Ingredients per a la recepta

  • 2 truites de blat de moro  
  • 1 grapat de ruca   
  • 2 cullerades de formatge d’untar   
  • 2 culleretes de mostassa   
  • 1 ou cuit   
  • 8 talls de roast beef (vedella rostida) finament tallat de Gelada Carns

 

Elaboració de la recepta

  1. Escalfem les truites per tots dos costats sobre una reixeta o paella.
  2. Untem la truita amb una cullerada de formatge d’untar.
  3. Situem la ruca sobre del formatge d’untar i col·loquem els talls de roast beef sobre.
  4. Salsegem amb una mica de mostassa i afegim per sobre l’ou finament picat.
  5. Enrotllem i tallem per la meitat per emplatar.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Joncària Merlot Reserva de Pere Guardiola Celler, un vi d’intens color granat amb lleugers reflexos caoba que en boca és ple, carnós, i complex. Tanins concentrats i agradables, ben integrats.

joncaria-merlot-pere-guardiola

Recepta extreta de: http://dviciobarcelona.blogspot.com.es/2013/05/enrollado-de-roast-beef.html?utm_source=myTaste&utm_medium=Referral&utm_campaign=Web