Taronges amb magrana, mel i oli d'oliva verge extra

Taronges amb magrana, mel i oli d’oliva verge extra

Unes postres agradables i senzilles

Aquí teniu com fer taronges amb magrana, mel i oli d’oliva verge extra de varietat Sevillenca d’Olis Can Català.

 

Ingredients per a la recepta

  • Taronges de taula
  • Oli d’oliva verge extra de varietat Sevillenca d’Olis Can Català
  • Mel
  • Menta
  • Una magrana

 

Elaboració de la recepta

  1. Pelem les taronges
    • Pelem les taronges treient-li la part blanca que l’envolta. Tallem algunes en rodanxes i d’altres en grills.
  2. Pelem la magrana
    • Tallem la magrana per la meitat i li treiem tots els grans.
  3. Mesclem les fruites
    • En un plat pla, mesclem les fruites
  4. Afegim la menta
    • Tallem la menta a tires i l’afegim per sobre.
  5. Amanim amb oli i mel
    • Finalment ruixem tot plegat amb oli d’oliva verge extra i mel.

 

Maridatge

Podem acompanyar amb una crema de taronja Teichenné, una crema de licor brillant de color ataronjat amb irisacions groguenques. Aroma intensa a taronja. Entrada en boca dolça, densa, amb un final amarg molt agradable.

Crema de Taronja Teichenné

Crema de Taronja Teichenné

Recepta extreta de: https://www.ybarraentucocina.com/recetas/naranjas-con-miel-y-aceite-de-oliva-virgen-extra-ybarra/