Taronges amb magrana, mel i oli d’oliva verge extra
Unes postres agradables i senzilles
Aquí teniu com fer taronges amb magrana, mel i oli d’oliva verge extra
Ingredients per a la recepta
- Taronges de taula
- Oli d’oliva verge extra
- Mel de Mel dels Erms
- Menta
- Una magrana
Elaboració de la recepta
- Pelem les taronges
- Pelem les taronges treient-li la part blanca que l’envolta. Tallem algunes en rodanxes i d’altres en grills.
- Pelem la magrana
- Tallem la magrana per la meitat i li treiem tots els grans.
- Mesclem les fruites
- En un plat pla, mesclem les fruites
- Afegim la menta
- Tallem la menta a tires i l’afegim per sobre.
- Amanim amb oli i mel
- Finalment ruixem tot plegat amb oli d’oliva verge extra i mel.
Maridatge
Podem acompanyar amb un vi dolç natural Bruna Dolçor de CELLER LA BOTERA
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!