Una tapa irresistiblement bona i senzillíssima
Ingredients per a la recepta
- 2 potes de pop
- 4 patates petites
- pebre vermell
- escates de sal marina
- oli d’oliva verge extra Oli d’Arbeca
Elaboració de la recepta
- Renta les patates i posa-les a coure sense pelar en aigua amb sal.
- Un cop cuites, deixa-temperar.
- Talla el pop a rodanxes i introdueix en aigua calenta amb sal durant uns tres minuts.
- Col·loca les patates tallades a rodanxes, sobre elles el pop i s’empolvora amb pebre vermell i unes escates de sal marina.
- Afegeix un rajolí d’oli d’oliva al gust.
Maridatge
Podeu acompanyar aquesta tapa amb una cervesa Escuma de Mar de Popaire, una beguda lleugera i refrescant, de baixa graduació alcohòlica, d’aroma afruitada i de sabor més aviat dolç, en equilibri amb l’amargor del llúpol.
Recepta extreta de: http://elblogdeinesortega.blogspot.com.es/2011/04/la-rica-tapa-con-aceite-de-oliva.html