Un pastís salat i deliciós
Ingredients per a la recepta
- 1 ceba vermella
- 150 g de Carn picada mixta de porc i vedella de Carns Trias
- 1 làmina de pasta brisa
- 1/2 pastilla d’Avecrem
- 200 g de cebes petites
- 40 g de mantega
- 1 cullerada d’oli d’oliva
- Vinagre balsàmic
Elaboració de la recepta
- Pelem i tallem en rodanxes la ceba vermella. En una casserola bullim les cebes petites i, per separat, tallem el diàmetre del motlle a la làmina de pasta brisa.
- A una paella, cuinem la carn picada amb una mica d’oli d’oliva i l’Avecrem durant 10 minuts. Mentrestant, engreixem el fons del motlle amb mantega i empolsem amb sucre.
- Aboquem la barreja de cebes i carn al motlle i ho cobrim amb la pasta brisa fent petits forats. Finalment, ho fornejem a 200 ° C durant 20 minuts.
- A l’hora de servir el pastís, ho adornarem amb vinagre balsàmic.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb una IPA 100% Nugget de Cervesa Sants, una cervesa artesana que marida a la perfecció ja que combinarà el seu gust amb el de la carn creant una experiència única.
Recepta extreta de: http://www.carnstrias.com/recepta-pastis-tatin-de-carn-i-ceba/