fbpx

Sopa de síndria i tomàquet amb oli d’alfàbrega

Pàgina inicial/Receptes catalanes/Receptes de Sopes i Cremes catalanes/Sopa de síndria i tomàquet amb oli d’alfàbrega

Benvolguts/des gourmets, avui us presentem una recepta de sopa de síndria que us salvarà el dinar i amb la qual triomfareu.

La sopa de síndria i tomàquet amb oli d’alfàbrega és un plat únic i diferent amb el qual sorprendreu a qualsevol comensal. Per això, us fem arribar els passos a seguir per a fer la sopa adequada.

sopa-de-sandia-y-tomate

Un plat per gaudir amb el bon temps

Per això, us fem arribar una recepta d’Aromatiks original i diferent per a que pugueu sorprendre als vostres amb un plat únic i refrescant.

Ingredients per a la sopa de síndria (4 persones)

Elaboració de la recepta

  1. Tallar la síndria i treure-li la pell treure les llavors i tallar a daus.
  2. Pelar el tomàquet, escaldat en aigua calenta, trossejar i posar junt amb la síndria dins d’un got batedor o la Thermomix.
  3. Batre i afegir sal i pebre. Si voleu que quedi ben fina passar-la per un colador de malla ben fi. Reservar a la nevera perquè es refredi.
  4. En el moment de servir, posar en un got batedor les fulles d’alfàbrega fresca, rentades i escorregudes i afegir 3-4 cullerades d’oli d’Alfàbrega, triturar i colar per un colador fi de malla i salseu la sopa en servir.

El maridatge perfecte per a la sopa de síndria

Podeu acompanyar aquest plat amb un Cap de Ruc Rosat 2012  del Celler Ronadelles, un vi rosat molt aromàtic. on d estaquen les notes de fruita vermella molt madura i aromes de caramel torrefacte, així com la fruita àcida vermella i un recorregut tànnic llarg i persistent.

cap-de-ruc-rosat-celler-ronadelles

By |2020-05-27T13:43:23+02:0030, Maig 2016|Categories: Receptes catalanes, Receptes de Sopes i Cremes catalanes|