Sopa de síndria i tomàquet amb oli d´alfàbrega

///Sopa de síndria i tomàquet amb oli d´alfàbrega

sopa-de-sandia-y-tomate

 

Una sopa per gaudir amb el bon temps

 

Ingredients per a la recepta (4 persones)

 

Elaboració de la recepta

  1. Tallar la síndria i treure-li la pell treure les llavors i tallar a daus.
  2. Pelar el tomàquet, escaldat en aigua calenta, trossejar i posar junt amb la síndria dins d’un got batedor o la Thermomix.
  3. Batre i afegir sal i pebre. Si voleu que quedi ben fina passar-la per un colador de malla ben fi. Reservar a la nevera perquè es refredi.
  4. En el moment de servir, posar en un got batedor les fulles d’alfàbrega fresca, rentades i escorregudes i afegir 3-4 cullerades d’oli d’Alfàbrega, triturar i colar per un colador fi de malla i salseu la sopa en servir.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Cap de Ruc Rosat 2012  del Celler Ronadelles, un vi rosat molt aromàtic. on d estaquen les notes de fruita vermella molt madura i aromes de caramel torrefacte, així com la fruita àcida vermella i un recorregut tànnic llarg i persistent.

cap-de-ruc-rosat-celler-ronadelles

Recepta extreta de: http://aromatiks.cat/sopa-de-sandia-y-tomate-con-aceite-de-albahaca-aromatiks/

By |2019-09-19T11:05:11+01:0030, Maig 2016|Categories: Receptes catalanes, Receptes de Sopes i Cremes catalanes|