Ingredients per a la sopa de síndria (4 persones)

  • ¼ de síndria
  • 3 tomàquets pera, que estiguin madurs
  • Sal i pebre blanc
  • 12 fulls d’alfàbrega fresca
  • Oli oliva verge de Alfàbrega d’Aromatiks

Elaboració de la recepta

  1. Tallar la síndria i treure-li la pell treure les llavors i tallar a daus.
  2. Pelar el tomàquet, escaldat en aigua calenta, trossejar i posar junt amb la síndria dins d’un got batedor o la Thermomix.
  3. Batre i afegir sal i pebre. Si voleu que quedi ben fina passar-la per un colador de malla ben fi. Reservar a la nevera perquè es refredi.
  4. En el moment de servir, posar en un got batedor les fulles d’alfàbrega fresca, rentades i escorregudes i afegir 3-4 cullerades d’oli d’Alfàbrega, triturar i colar per un colador fi de malla i salseu la sopa en servir.