Un nou lloc de moda per anar a menjar ha sorgit al Born de Barcelona. Es tracta del SOPHIE Gastrobar, decorat amb l’estil del anys 60 i on conviuen els colors vius amb una cuidada cuina mediterrània, els bons platets i tapes d’autor de qualitat, i els originals còctels, com ara l’Espresso Martini i el mojito de maracujà.
El gastrobar combina el glamur del bistrot parisenc, l’ambient despreocupat de la trattoria italiana i un toc rocker. La carta de SOPHIE Gastrobar és variada, amb una barreja de mediterrània amb tocs llatins i asiàtics.
Només cal veure algunes de les seves propostes: Musclos al Bloody Mary, Tartar de salmó amb kimchi de maduixes, Pop al ferro i puré de topinambur i postres de pa de pessic de sèsam, gelat de cardamom i crema de mango… a que vénen de gust? Per a un àpat més informal, proposen 3 opcions d’entrepans com el vegetal de bolets maitake i salsa tartara d’algues.
La decoració de SOPHIE a corregut a càrrec de les interioristes Marie Negretti i Barbara Lange, que s’han inspirat en l’escola Bauhaus pel cromatisme viu i l’ús de cuir, metall i fusta. Han vestit l’espai amb peces de mobiliari i decoració dels anys 50 i 60, trobades en mercats ambulants francesos i espanyols.
El nou gastrobar forma part de Balcastro, un grup gastronòmic familiar en expansió, al capdavant del qual està Bruno Balbás i Sofi Matarazzo i que té els restaurants Casa Ràfols, Can Framis, Casa Lolea i Elsa i Fred, tots ells a Barcelona.