El 24 de desembre és la nit de Nadal, el primer dels molts àpats que acompanyen les festes de Nadal. Cada any, families i amics es reuneixen al voltant de la taula, una tradició que la pandèmia, per segon any consecutiu, està alterant. Però, encara que sigui en petit format, hi haurà petites reunions on s’haurà de prendre les mesures necessàries per tal de no escampar el virus, petites reunions a les quals els haurem de saber treure el màxim suc possible per a què continuin acompanyany la màgica nit de Nadal.
Hi ha cases on la nit de Nadal la taula s’omple de receptes elaborades i plats suculents, mentre hi ha altres que opten per sopars més lleugers per tal de deixar espai per l’àpat del dia següent.
En el cas de què optis per la segona opció, una gran opció és adherir-se als entrants. Embotits, formnatges i pa amb tomàquet sempre agraden. El marisc també és una elecció comú, ja que es pot cuinar de manera lleugera per compensar els excessos dels dies següents.
I si optes per servir plats complets, tant el peix com la carn poden fer grans sopars.