Ingredients:

Per a la sopa:

  • 2 tomàquets de branca madurs sense pela
  • oli d’oliva verge extra
  • sal
  • pebre negre

Per al guacamole:

  • 2 alvocats
  • 1 ceba tendra petita, picada
  • sal
  • pebre negre
  • suc de taronja
  • 1 culleradeta de salsa Perrins
  • 4 gotes de Tabasco
  • 4 llagostins mitjans

Per a l’oli:

  • 1 culleradeta de coriandre picat
  • 2 tomàquets tallats a la brunesa
  • suc de llima
  • 40 ml d’oli d’oliva
  • culleradeta de vinagre de vi blanc
Preparació:
  1. Per a la sopa: triturem els tomàquets, ho salpebrem i hi afegim l’oli. Ho colem i ho refregim.
  2. Per al guacamole: amb un ganivet, piquem l’alvocat i hi afegim la resta d’ingredients. Ho Reservem.
  3. Per a l’oli: barregem tots els ingredients.
  4. Per al llagostí: ho bullim amb sal i pebre i pelem la part de la cua. Fem una quenelle amb el guacamole al mig del plat. Hi afegimu oli de coriandre. Posem el llagostí a sobre del guacamole. Servim la sopa al costat, en una gerra.