Un aperitiu simple excels
Ingredients per a la recepta
- 4 llesques de salmó fumat
- Oli d’oliva verge extra eco Clos de la Torre
- Anet
- Si voleu, podeu tirar una mica de sal en escates per sobre
Elaboració de la recepta
- Per fer aquest plat, es imprescindible treballar amb una bona matèria primera.
- Tallarem el salmó en porcions i l’empatarem. Seguidament hi posarem l’anet.
- L’anet, és una espècia que li va fabulosament bé a aquest peix.
- Posarem primer l’anet per a que l’aroma penetri dins la carn del salmó.
- A continuació, ruixarem tot el salmó amb un bon oli d’oliva verge extra.
- No és necessari, però ho trobeu oportú s’hi pot afegir una mica de sal en escates per sobre.
- Ara, és qüestió de deixar-lo marinant mínim una hora, però ho podeu fer la nit anterior si voleu.
- Serviu-lo a temperatura ambient. Bon profit!
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Vinya del Metge de Cellers d’en Guilla, un vi rosat de garnatxa roja (85%) i garnatxa negra (15%). Amb un color rosa clar i una nova línia de treball en quan al disseny de l’etiqueta, és molt elegant a nivell visual. En nas es presenta fresc i en boca equilibrat i afable.
Recepta extreta de: http://www.lacuinadesempre.cat/2014/06/salmo-fumat-marinat-amb-oli-i-anet.html