recepta-salmo-marinat-oli-anet

Un aperitiu simple excels

 

Ingredients per a la recepta

  • 4 llesques de salmó fumat
  • Oli d’oliva verge extra eco Clos de la Torre
  • Anet
  • Si voleu, podeu tirar una mica de sal en escates per sobre

 

Elaboració de la recepta

  1. Per fer aquest plat, es imprescindible treballar amb una bona matèria primera.
  2. Tallarem el salmó en porcions i l’empatarem. Seguidament hi posarem l’anet.
  3. L’anet, és una espècia que li va fabulosament bé a aquest peix.
  4. Posarem primer l’anet per a que l’aroma penetri dins la carn del salmó.
  5. A continuació, ruixarem tot el salmó amb un bon oli d’oliva verge extra.
  6. No és necessari, però ho trobeu oportú s’hi pot afegir una mica de sal en escates per sobre.
  7. Ara, és qüestió de deixar-lo marinant mínim una hora, però ho podeu fer la nit anterior si voleu.
  8. Serviu-lo a temperatura ambient. Bon profit!

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Vinya del Metge de Cellers d’en Guilla, un vi rosat de garnatxa roja (85%) i garnatxa negra (15%). Amb un color rosa clar i una nova línia de treball en quan al disseny de l’etiqueta, és molt elegant a nivell visual. En nas es presenta fresc i en boca equilibrat i afable.

vinya-del-metge-cellers-guilla

Recepta extreta de: http://www.lacuinadesempre.cat/2014/06/salmo-fumat-marinat-amb-oli-i-anet.html