recepta rotllos de vedella amb formatge

Carn arrebossada farcits de formatge ideal per tapes

Tapa maridada amb la cervesa Tramuntana de Cerveses Popaire

 

Ingredients per 2 persones:

  • 6 filets de tall que es pela de vedella (pregunteu al vostre carnisser)
  • Formatge a làmines
  • Farina
  • Pa ratllat
  • Ou
  • Oli i sal

 

Preparació de la recepta:

  1. Primer de tot hem de salar les peces de carn de vedella i posem una làmina de formatge sobre cada filet (tallat fi). Enrotlleu les làmines de formatge juntament amb les de la carn.
  2. Passeu el rotllos formats per farina, ou batut i pa ratllat en una paella a foc mig i hem de arrebossar els rotllos. A la que ja estiguin daurats ja els podem treure, eliminar l’oli sobrant i servir-los!
  3. Ho podem decorar i guarnir de la manera que preferim, aquí hem posat escalivada i pebrots, però pot anar amb amanida, altres verdures com també puré.

 

Maridatge:

Per aquesta tapa deliciosa us recomanem acompanyar-la amb la cervesa Tramuntana de Cervesa Popaire.  És maltosa, de glop llarg i amb molt de cos, de color marró coure i una escuma i carbonatació lleugeres. Té gust de xocolata i una aroma de caramel, sense ser embafadora.

tramuntana popaire

 

Recepta i fotos gentilesa de irreductibles.cat