Un steak tartar únic i diferent
Ingredients per a la recepta
- Carn de cabra hispànica salvatge de DONUM DEUS
- Ous
- Cibulet
- Escalunya
- Tàperes
- Xile pasilla
- Ketxup
- Yuzu
- Pa de motlle
- Alvocat
- Trufa
Elaboració de la recepta
- Tallar el llom de cabra i posar en un bol.
- Tallar i afegir una escalunya i un cibulet.
- Afegir dues cullerades petites de yuzu.
- Afegir una cullerada petita de ketxup.
- Afegir tàperes picades.
- Fer rotllets amb pa de motlle sense escorça posant-los en un motlle cilíndric i fornejar 12 minuts a 180º.
- Netejar la trufa.
- Treure els rotllets dels motlles.
- Tallar mig alvocat i posar-ho en un bol.
- Escaldar el xile pasilla, separar les llavors i tallar-lo i afegir-ho al bol.
- Ruixar amb una mica d’oli oliva verge extra.
- Tallar i afegir una escalunya.
- Tallar la trufa en làmines.
- Afegir un ous batut.
- Afegir un rovell d’ou batut a la carn.
- Omplir els rotllets amb la mescla de la carn.
- Emplatar fent un llit de la mescla de l’alvocat i posant els rotllets a sobre.
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]PLACE_LINK_HERE[/youtube]
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi blanc Llabustes Riesling 2015 dels Cellers Vila Corona, un vi amb aromes a flors blanques, fruits blancs i tropicals. En boca es troba amb cos, ple, moderada acidesa i amb molta fruita i una bona persistència.
Recepta extreta de: https://www.youtube.com/watch?v=V9THsqJF7EQ