Canelons que es reinventen
Ingredients per a la recepta
- 12 làmines de canelons
- 4 peces de galtes estofades de vedella d’Eco Carn Casa Masover
- 400 grams de carabassa
- 100 mil·lilitres d’Oli Toc Mediterrani d’Aromàtics del Mediterrani
- Romaní
- Farigola
- Sal
Elaboració de la recepta
- Esmollar la galta de vedella ja estofada i reservar la seva salsa a part.
- Coure la carbassa, escórrer i amb l’ajuda d’una batedora o túrmix, emulsiona amb l’oli Toc Mediterrani.
- Coure la pasta, omplir amb la galta i posar en una safata de forn.
- Banyar amb la seva salsa que havíem reservat i escalfar al forn durant 10 minuts aproximadament.
- En un plat, posarem una mica de carbassa amb oli Toc Mediterrani. A sobre d’aquesta posarem els canelons i decorarem amb farigola i romaní. Banyar bé amb salsa de l’estofat.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Parrell Roure del Celler Aibar 1895, un vi negre criat nou mesos en bótes de roure francès fet amb barreges de diferents proporcions de Garnatxa Negra, Syrah, Cabernet Sauvignon i Merlot.
Recepta extreta de: http://www.baenaoliva.com/blog/canelones-de-carrillada-de-cerdo-con-crema-de-calabaza-con-aceite-de-vainilla/