rotllets de pernil farcits amb crema de bolets

 

Una manera diferent de menjar pernil

Ingredients de la recepta

  • 1/2 dent d’all
  • 3 bolets mitjans
  • 2 cullerades de farina
  • 400 ml. de llet
  • Rodanxes de pernil, 1 per cucurutxo de La Cava

 

Elaboració de la recepta

  • Començarem preparant la crema de bolets. Per fer-ho posem en una paella oli suficient per cobrir el fons i fregim mig all ben picat.
  • Quan l’all començi a estar daurat afegim els 3 bolets.
  • Seguidament afegim la farina i la cuinem perquè perdi el seu sabor i de seguida li posem la llet, no parem de remoure per desfer els possibles grumolls que pugui fer la farina. Ha de quedar molt cremosa.
  • Mentre es refreda fem els cucurutxos amb les rodanxes de pernil. Els fem a la planxa o al forn. Una vegada cuinat el pernil veurem que quan es refreda estarà cruixent i amb forma de cucurutxo per poder emplenar-los.
  • Tenint la crema temperada i els cucurutxos freds, posem la crema en una pispa pastissera i procedim a omplir-los sense arribar a la vora, els anem col·locant en una safata de forn.
  • Finalment els hi posem formatge parmesà per sobre del pernil, i els posem a gratinar una mica mes a baix del normal perquè així se’ns escalfaran al mateix temps ja que tot s’haurà quedat fred en manipular-ho.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb La Boira de Menàrguens de La Vella Caravana, una cervesa amb un 50% de blat, de color daurat molt refrescant i afruitada. Te un estil típic de la regió de Baviera, al sud d’Alemanya.

 

la-vella-carabana

 

Recepta extreta de http://www.cocina-familiar.com