rotllo-pernil

Un mos exquisit i molt senzill de preparar

 

Ingredients per a la recepta

  • Un tac de formatge d’uns 200g
  • Talls de pernil salat fins de Jamones La Cava

 

Elaboració de la recepta

  • Ratllem el formatge a sobre de paper per a forn, fent un cercle d’uns 10 cm més o menys.
  • Introduïm al forn preescalfat a 160ºC d’una en una, es fan molt ràpides i cal estar al tant.
  • Quan les vores es posin daurades, la traiem.
  • En temperat posem el trosset de pernil i enrotllem sempre en temperat
  • Ja tindrem el nostre canapè rotllo de pernil salat, un mos exquisit.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb una cervesa Escuma de Mar de Popaire, una beguda lleugera i refrescant, de baixa graduació alcohòlica, d’aroma afruitada i de sabor més aviat dolç, en equilibri amb l’amargor del llúpol.

Escuma-de-Mar-Popaire

Recepta extreta de: https://cookpad.com/es/recetas/131578-canapes-rollo-de-queso-con-jamon-serrano