Pasta seca amb forma de bastonet que recorda els boixets de fer punta de coixí
Creació de la pastisseria Pa de Pessic el 2011 en homenatge als puntaires del nostre país.
Ingredients per a la recepta
- 150gr. sucre llustre
- 100 gr. oli oliva extra verge
- 120 gr. llet sencera
- 9 gr. matafoluga molta
- un pessic de sal
- 240 gr. farina fluixa
Elaboració de la recepta
- Barrejar l’oli i la llet, junt amb la matafoluga i el sucre i la sal.
- Incorporar la farina a poc a poc fins que la pasta quedi ben fina.
- Deixar-ho reposar 1 hora, filmat perquè no s’empelli.
- Formar uns pals de 12 cm. de llarg (amb un cornet de 1 cm. de diamatre) sobre paper de forn.
- Enfornar a 168 º fins que quedin daurats. + o – 30 minuts.
Maridatge
Podeu acompanyar aquestes postres amb un cava Brut Nature Gran Reserva de Bohigas, un cava per totes hores, i degut al seu bon equilibri entre potència i harmonia, apte per una gran varietat d’estils i plats.