Ingredients

  • 200 g de formatge
  • 200 g de pernil
  • 200 g de ceba
  • 2 carbassons
  • 1 ou
  • Oli

 

Preparació

  1. Traiem la pell als carbassons i els tallem a làmines fines.
  2. Coem les tires de carbassó al vapor durant 10 minuts.
  3. En una altra paella posem la ceba amb oli fins que s’hagi daurat una mica.
  4. Un cop cuites les tires de carbassó, comencem a fer els rotllets. Agafem 4 o 5 tires de carbassó i les posem unes sobre les altres i hi afegim un tros de pernil, un de formatge i una mica de ceba.
  5. Ho emboliquem i ho passem per l’ou prèviament batut.
  6. Ho fregim a la paella en abundant oli i repetim el procés amb tots els rotllets.

 

Recepta enviada per la Cati Ferran.

Recomanem utilitzar oli d’Olivé Rovira per a elaborar aquesta recepta