Benvinguts/des gourmets, avui us portem el biscuit de llimona.
Ingredients pel biscuit de llimona
- 4 ous
- 1 iogurt de llimona
- Mig got de iogurt d’oli d’oliva Or Vell
- 1 got de iogurt de sucre
- 1 got de iogurt i mig de farina
- Pell de llimona ratllada
- 1 sobre de llevat
- Canyella amb pols
- Mantega
Preparació
- Batem els ous i hi incorporem el sucre.
- Sense deixar de batre, barregem el iogurt, l’oli, la pell de llimona, la farina tamisada i el llevat.
- Untem el motllo amb mantega i hi tirem la massa.
- Ho deixem coure al forn fins que al punxar-lo no surti el punxó brut.
- Es pot afegir una mica de pinyons i sucre pel damunt.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!